zaterdag 18 januari 2014

Dworp DAG 4 (vrijdag)

EVALUEREN

Onze laatste dag in Dworp stond volledig in het teken van evalueren. 
We begonnen eerst met evalueren van de muzische dag die we de leerlingen gisteren bezorgden in de school Sint Viktor. We kregen de opdracht om ook onze groepsleden te evalueren. Globaal gezien had iedereen goed meegewerkt in onze groep en had ik geen opmerkingen over bepaalde medestudenten. Je hebt altijd leiders en volgers in een groep, dat moet zo anders komt er ruzie van. Daar was iedereen met eens in onze groep. De goede sfeer in onze groep kwam er zeker doordat er duidelijke afspraken waren gemaakt bij het begin. Iedereen had een taak waar zij verantwoordelijk voor was. 
Alleen maar lachende gezichten dus tijdens de evaluatie!

EVALUATIEKOFFERS

Voorstellen evaluatiekoffers

Dan stond ons nog één ding te doen. Onze evaluatiekoffers aan elkaar voorstellen. We waren in twee groepen opgesplitst. Groep 1 stalde zijn koffers uit en groep 2 kreeg drie namen van studenten die ze moesten evalueren. Daarna werd er gewisseld. 
Veel dezelfde evaluatietechnieken kwam ik tegen maar ook vaak heel leuke originele technieken. Fijn om bij iedereen eens lang te gaan !


LAATSTE MIDDAGMAAL

We namen ons laatste middagmaal tot ons en dan was het wachten op de bus om terug richting Sint-Niklaas te vertrekken. Koffers en al het ander materiaal inladen en hup, weg waren we. Daa-aaag Destelheide, dit was het dan...